ett snabbt inlägg och outift

Hejsan ! Ett snabbt inlägg hära då, ska snart möta upp alice.

Outfit :

Vit vanlig tröja
Svarta korta hoodien
Mina nya Tiger-jeans. Jäklar va tighta dom var !

puss

En bild på mig och vickan i sälen.

                                                            

                                  Vickan och jag i Sälen.
Föralltid bästis <3

Hemma från Sälen !

Hej !

Nu är jag hemma igen från Sälen!
Jag tänkte berätta lite om igår och idag dårå :)

IGÅR :

Igår åkte jag,vickan,hanna,mamma,pappa,micke,lotta,alex,tim och andré till Norge! ( Det tar bara en timme att åka dit från Hundfjället.)
Iallafall, först så träffade jag faktist Liv och Filippa där ! Vi hejade på varandra och sådär, och sen så tog jag,hanna och vickan liften upp. Vi körde en backe som var typ röd (?) och MASSOR med gupp, och ja vägar in i skogen. Och alla tre älskar det, så vi körde i dom där guppen typ i två timmar haha:)
Sen så åkte vi svarta backar och sånt, åt på en restaurang som hette Torghuset eller något ? Aja, sen åkte vi hem till stugan.
På kvällen kom vickan+hennes familj+hanna till oss, och vi åt hummer,räkor.. ja ni vet. :D

Precis som en dag innan så somnade trötta Hanna hemma hos oss <3 :)


IDAG ;

Idag så gick jag upp kvart över åtta (!) och fixade mig och sånt och åkte iväg till vickans och hannas hus. Då var väl klockan nio, och vi drog oss ut till backarna ( att vi orkade alltså... ) och det var överdrivet mycket snö.... men vi hade kul iallafall <3 Sen åkte vi till tolv för Vickan och Hanna orkade inte åka mer ? Lata dom är.. :) <3
Så vi åt allihopa lunch tillsammans, sen gosade jag lite med Vickans hund Jaffa ( Hon är otroligt gullig, man kan inte sluta kela med henne alltså <3 :D ).
På vägen hem till Stockholm såg jag på Sagan om ringen 1, och tvåan då :)

** mera BILDER KOMMER SEN, Det var mest Vickan och Hanna som tog bilder så dom får skicka dem till moi **

Pussochkram! ( Imorgon ska jag sova ut förresten, vilken lyx.)



Bloggar direkt från Sälen..

Heeej ! Ni trodde inte att jag skulle skriva va ? Men jag trodde inte jag skulle få tillgång till en dator, men vips!
Jaja, nu vill ni väl veta hur jag har det då ?!


Jag har åkt med min barndomsbästis Victoria och hennes kompis Hanna varje dag, och vi har såå kul, åker i skogen, åker på gupp, åker alla svarta backar, aa ni vet.
Och det äär så kuul, och imorgon ska min familj + Tim och vickans familj + andré och Hanna åka till Norge. Jupp, bara för en dag dårå :) Men det blir kul!

Har massor med mer att berätta när jag kommer hem sen! Jag kommer hem torsdag kväll,
nu kollar jag på '' Den rätte för rosing ' ' eller vad det heter ?

Aja, ha det så jättebra.

snöiga kramar, hoho

erica

ha ett bra sportlov

Hej ! Drar till sälen nu, ha ett bra sportlov !

pussochkram e

För hög volym, alldels för hög..för hög..

SHIIT... Jag skulle se hur det såg ut i bloggen , och då hade alex satt på högsta volymen, jäklar  vad jag blev rädd. Jag typ
darrar,, nej tänk om ni också får vara med om det här.. Nej jag raderar iPoden! Jag tänker faktist göra det när man blir så här chockad haha.


Jaja, nu ska ni få höra om min eftermiddag. Wendelas lillebror fyllde år, så jag och alice hjälpte wendela med hans kalas! Det var kul! :D Sen så åt jag,wendela och hennes familj och min familj på restaurang, och nu sitter jag här :D
Imorgon ska jag gå upp kvart över åtta typ, aaaaaaah...  jag vet ! Men jag,wendela och alice ska ta hand om alice
s kusiner på göta lejon, se på sune musikalen igen, gå backstage igen , aaa ni vet :)
Men det är kul. och ja.. det blir nog ingen riktig sovmorgon på 5 dagar.. aja..
Sen ska jag till sälen lite mer än halva sportlovet, rooligt ! :D:D vad ska ni göra då???

Dålig uppdatering, i know..

Heeeej ! Jag har inte skrivit på jätteläänge,, jag vet.. men asså det har blivit så mycket med skolan och så, och varje dag har jag tänkt '' idag ska jag skriva på bloggen ! ¨¨. Men jag har varit ovanligt laat, och gjort läxor och sånt.. Aja, nu ska jag inte ursäkta mig mer.. Utan jag ska berätta om hur min vecka har varit !

Måndag var väl inge speciell, tisdagen var jag på badmintoon, och nja inget riktigt speciellt där heller :) Och sen onsdagen var faktist rätt så kul, och på torsdagen fick jag sjunga för fyra musiklärare ( även om att sjunga inte riktigt är min grej.. ) Det var för att de ska göra en musikklass i sexan nästa år, och då fick några från min klass vara testpersoner och så, eftersom vi går i sexan! Jaja, det var väl en kul grej,och det var samma gäng som var med på städrocken, så det var ju bra :D

Idag var det fredag daaa, tre lektioner as usual. ¨svenskan var lätt, på no;n fick vi tillbaka våra prov och jag fick 8 ½ av 9. Bra ellerhur !? * stolt*

Nu har man fått sportlov, eller nja... det börjar väl egentligen på måndag. GUD VA SKÖNT !

jaja, ni ska få läsa mer om vad som händer på sportlovet, och vad som händer i helgen i nästa inlägg som kommer om några minuter.. ( jag vet hur jobbigt det är att läsa ett SUPER långt inlägg, man tröttnar väl tillslut.. )



Bowlat,önskeoutfit..

Hej ! Idag har jag bowlat med familjen. Om det gick bra? Nepp, inte så jättebra, men Alex vann (!).


Gjorde en önskeoutfit, först är det en vardagsoutfit och sen fest. Vad tycker ni?




sista inlägget för ikv. puss

I LOVE ASOS




Fin klänning va ? Men nej , den här ska jag inte ha på min 13årsdag, utan nämligen en annan från  ASOS. Mm, spännande... :)

Outfit

Tjenatjena, igår var det ju fest, kom hem vid ett tror jag,
iallafall, idag så ska jag bowla with my family, och min outfit är :

* Jeans från Puss & Kram
* Bolero från H&M
* Tunika från H&M
* Stövlar från Wedins
* Jacka från Boomerang


Puss

Lördag !

Hej !
Idag var jag och pappa i gamla stan och mötte upp min kusse Axel och farbror,, och min farbrors fru, och några andra. Och med dom var vi på en venisage '' kenny starfighter ''.


Sen så gick jag och pappa på jensens bofhus, och sen när vi kom hem så gjorde jag iordning mig. Lockade mitt hår naturligt, bytte om, sminkade mig, och sådär för snart ska vi på födelsedagsfest / fest. WOOW, frstn, jag ska träffa A A W som jag inte träffat på typ en vecka för att jag varit sjuk!

OUTFIT ;

Volang klänning + Klackskor ( har inte bestämt vilka än )

lägger in en bild sen.

pusss , glad alla hjärtans dag by the way !

Alla hjärtans dag !

Glad alla hjärtans dag !
Vaknade för en halvtimme sen typ, ni då ? Idag kanske jag ska träffa några kompisar,  eller så ska jag på en venisage till '' Kenny starfighter '' med farbror,kusinen.. ja ni vet :)

Jaja, tänkte berätta om min '' 13 fredag .. '' , ni vet ju att det är typ en olycksdag,, eller skräckdag ? Jaja, så då tänkte jag och Alex se en film och jag sa att hon fick välja ( ! ), så då ville hon se '' The grudge '' för att man ska se en skräckfilm den här dagen och antagligen för att skrämma upp mig. Jag var inte så sugen men aja, det fick bli den ! Jag älskar att skrämma upp mig själv men ja, den var skitäcklig. Såg ni någon skräckfilm dårå ?

Jag har ju inte pratat om top model ?!

Hej !
Ni vet ju att Mckey vann top model, vad tycker ni om det ? Själv tycker jag att Analeigh skulle vunnit, hon var så bra ! Men Sam gillade jag inte så jättemycket, asså hon var väl bra men ... Bara en bild var jättebra på henne !
 



ooch... vinnaren.:







Twilight

 Jag hittade otroligt fina bilder på Twilight- gänget som Vanity Fair har fotat.
Ni vet ju att jag äär galen i twilight :)


Läsarfråga 1.


Om romme

Hej !

Jag lovade ju att skriva om Romme så här kommer det....


 Kvart över fem gick jag upp ( TRÖTT ) såklart, och så fixade jag håret och allt och skulle kolla att iPoden hade laddats, men nepp tydligen inte ! Så jag fick ladda om den igen på en halvtimme och då blev den halvt fulladdad.. Aja, sen så kom wendela och alice klockan 6 och då så skjutsade min pappa oss till skolan där bussarna skulle vara. Och när vi var där vid skolan träffa vi dom andra i klassen och börja springa runt med våran enorma packning .. ( skidor , pjäxor.. ) och letade efter bussen och hittade tillslut den ( vi delade med 7a,8a och 8b)!

 Så jag, wendela och alice satte oss längst bak ( Skönaste platserna alltså ) och Anne satte sig framför oss. Jag hade typ som en soffa i en timme eftersom ingen satt brevid mig på höger sida, men sen så satt någon annan där hah :P

Och så började dom visa en film i bussen '' Totoro '' . Och den var ju inte så jättebra precis... Inte för att jag kollade, men aja. Sen var den slut och då lyssna jag och alice på musik, och sen satte dom på '' Mamma mia '' som jag är rätt så trött på men den var ju iallafall bättre än totoro.  Men vi hann bara se halva för sen så var vi framme i romme !

I romme åkte vi alla svarta backar, typ en grön, 3 blåa och resten röda, och så åt vi i topp- stugan ! Det var jättekul :)
På hemvägen satte dom på Mamma mia igen och då sa några andra att alla skulle sjunga till typ '' S.O.S,Mamma mia..'' Aa ni vet, så det lät inte klokt när alla skulle överrösta varandra men det var skit kul, haha :P
Sen så började alla bli trötta och det blev typ helt tyst på bussen, och sen var vi framme :)

( bilder kmr senare .. )

Sjuk,, Igen !

Hej ! I onsdags var jag ju i romme, och då var jag frisk ! Men sen när jag kom hem var jag sjuk igen,, så jag va sjuk igår och
idag också då.. Jag skriver mer om romme resan i nästa inlägg!

Igår tittade jag på film hela dagen, jag hade så ont i huvudet så jag orkade inte resa på mig ! Jag  såg på '' mean girls '' och '' true lies '' och den filmen går faktist idag på trean halv tio.
Idag såg jag Djävulen bär prada, och den är ju också bra :)
I princip har jag varit borta från skolan i en vecka... hoppas jag mår helt bra imorgon på alla hjärtans dag för då ska jag på fest hos wendela,

kramar

E

vilken bloggare tycker ni ?

Vems blogg läser ni läsare mest av dem här tre ? Själv tycker jag om alla tre ;)





      Blondinbella




Kenza




Stina-lee







breaking dawn!!

Hej !  Hemma igen idag, och jag kunde verkligen inte hålla mig tills breaking dawn kommer ut på svenska, så jag har börjat läsa den och den är SÅ BRA! Snart börjar jag på 6;e kapitlet och det har ändå hänt mycket!
Idag ska jag hyra skidor osv. tills imorgon,

KRAM!!

E

19;24

Hej !

Snart ska jag göra lite läxor o sånt,, även fast jag kanske inte kommer imorgon heller. Jag vill ju såklart vara med på rommeresan, så det skulle ju inte vara så kul om jag vaknade upp på onsdagen med huvudvärk och sånt, så vi får väl se !

I en halvtimme har jag kollat runt på lite av mina vänners bloggar och sådär,

ha det bra, p&K

e

Vilken väska är bäst ?

Jag kan inte välja ! Vilken av dem ? Annars köper jag båda alltså.. vad tycker ni ?
  VS         

äntligen fixade sig headern, vill du att jag ska länka till din blogg ?

Hej! Ny header, den blev rätt så söt :)
Jag ska börja med en ny grej,, om du vill att jag ska länka till din blogg så länkar du till min=) Alltså på '' länkar '' så kan jag skriva din blogg om du vill, skicka en kommentar<3


Coola axelremssväskor


Ni har väl säkert sett flera bloggar som skriver om just den här väskan, men den är så snygg!
Asså I love it! Jag kommer köpa den i  veckan kanske , tänk va snyggt det skulle vara till min önske-skinnjacka... :D 149;-
billig!

HUR COOL ÄR INTE DEN HÄR? Hahha, men jag tycker den är fin och sådär, kanske inte riktigt min stil. Men det passar iallafall perfekt till våren! Jag tror den kostar 199 kronor , lite indianaktigt.


ALLT FRÅN LINDEX.
Jag brukar typ aldrig köpa något därifrån , men nu blir man ju faktist frestad!

bilder från veckan...




Bild 1 : Ja, fråga mig inte vad det här är för bild, anne är den jättestolta fotografen.. :P
Bild 2 : Anne lockade mitt hår såhär,
Bild 3 : Kan du gissa vilka..?

outfit


Sjuk

Hej! Ja, ni kanske undrar vf jag skriver ett inlägg fem i tolv, men det är för att jag  är sjuk idag :/ Imorse hade jag ont i huvudet, och lite febrig men sen tog jag en huvudvärkstablett och somnade om!
Jag drömde en läskig dröm tycker jag hah, det var så att jag trodde att vi skulle åka till romme på en onsdag men så åkte vi en måndag istället! Och jag hade inte med mig skidorna eller någonting, så jag gick runt där i romme medans mina kompisar åkte förbi ( Eller nja, anne hade också glömt ). Så det var lite läskigt när man vaknade upp tkr jag hah :P

Men eftersom vi ska till Romme snart, och jag inte mådde så jättebra var det lika bra att vila, så jag orkar med Romme !
Jag hade inget att göra, så jag gjorde den här :



sönd.


jag finns nu på bloglovin, men den här länken funkar ju inte ! Och så missa jag gossip girl,, yey... :( VARFÖÖÖR!

idag va jag på ikea, och tittade på lite nya saker till min renovering i rummet,, b.l.a mitt loft ( som kommer senare ).

puss&kram

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! :D





Fredag hela veckan..wow!

Hej alla läsare !

Jag har inte skrivit på typ en hel vecka, så ja, då får man väl berätta lite då :)
Igår fick vi sovmorgon, började tio över nio, sen så slutade vi kvart över tolv, vi hade prov på fysiken och sen slöjd. Så det va väldigt lyxigt :D
Sen så gick jag, alice och wendela hem till anne , och där hade vi det jättekuuol :)

Sen så tog jag och alice hand om frans ( min kusin) , wendela var  också med i början!
Och jag kan bara säga att jag och alice inte sov speciellt gott precis, för först så skulle frans somna, och ja.. det tog ju ett tag så han somnade väl tolv. Och då tittade jag och alice på film, pratade , åt chips,, ja och vi somnade väl kl 3.
Sen så vakna vi tio i tio...

Sen vid ett, mötte jag o alice upp Cissi på stan, och då gick vi till h&m, bikbok och så åt vi på burger K.
Sen träffade vi johanna, och sådär ;)
Jag köpte nya pärlörhängen ( mitt fjärde par,,, jag har typ tappat bort alla de andra eller så har min kära syster tagit dom..)
Men jag orkar inte lägga upp någon bild på det, men det va vanliga '' normalt stora ''.
Bara för 15 kr på Ur&Penn!

Och ja, nu sitter jag här och har typ letat efter snygga klänningar på asos,forever21,style by stars... Jag letar efter söta sommarklänningar och en riktigt snygg klänning och ha på min födelsedag ! Okej, det e i sommar, men men..
Det är det jag gör,, vet ni några mer shopping hemsidor ? Asså, jag vet att jag bara kan gå på stan och leta efter en, men jag vill ha något som typ inte är så vanligt ;)

Sen har jag hittat världens snyggaste skinnjacka för cirka 1300:-, brun och kort i modellen precis som jag vill ha !
Jag har inte köpt den än,, men jag ska. Hoppas.

idag är det mååndag.

Hej!

Igår var ju jag och alex på bio, '' i taket lyser stjärnorna '' och den va jättebra :D Men jag tycker inte den var så jättelik boken, dom hade kunnat göra den likare!

Sen så fick jag reda på att '' breaking dawn '' eller '' Så länge vi båda andas'' kommer släppas efter det bestämda datumet som var den femte mars, ååh.. neej,  sen så skulle den ju först heta '' Edward och Bella '' men nu '' så länge vi båda andas''. Jag läängtar !!

Förresten jag vet, min header ser inte klok ut, lr ... ja det e ju typ ingen header längre !? Jag ska fixa den !

Kollar ni förresten på '' lipstick jungle '' ? Det e ju författaren som har gjort sex and the city också!

idag var jag i skolan och , ja, det var väl som vanligt heh. Min outfit var en rosa tröja från odd molly, och jeansen var rock and republic.

    


RSS 2.0